Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

24.1.2012

Pekka-klubi Sohossa sunnuntaina 29.1.


Hei ystävät!

Loppukiri Pekan puolesta alkaa nyt! :)

Olemme järjestämässä Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjaan liittyvää Pekka-klubia ravintola Sohossa, Porvoossa, sunnuntaina 29.1. alkaen klo 18:00. Tavoitteena on koota yhteen poliittisia, kulttuurisia ja sosiaalisia raja-aitoja ylittäen Pekan kannattajia ja kerätä samalla Pekan kampanjaan varoja. Pääsylipputuloilla á 5 euroa tuetaan Pekan kampanjaa.

Lähtekää mukaan Pekka-klubille - esiintymään tai muuten vaan viettämään iltaa ja viihtymään - ja samalla auttamaan Pekan kampanjaa! Klubi järjestetään sattuneesta syystä hyvin nopealla aikataululla ja "stage on vapaa" meiningillä! Uskomme että saamme spontaanisti tosi hienon ohjelman kasaan!

Halukkaat esiintyjät ilmoittautukoon minulle, joka ilmoittaa esiintyjät Sohon isännälle eli Jocke Lybeckille. Esiintyjistä tarvitaan alustava tieto siitä, minkä tyyppisestä ja miten pitkästä ohjelmanumerosta on kyse. Esiintyjiä on varmaankin aikamoinen kavalkadi, joten lyhyet esiintymiset suotavia. Rohkeasti siis stagelle arvoisat artistit!

Tarkoitus on myös kerätä seutukunnan taiteilijoiden, muusikoiden, kirjailijoiden ja elokuvantekijöiden tekemiä CD-levyjä, DVD-elokuvia, kirjoja, sarjakuvakirjoja tai muita teoksia, designauksia jne. (mielellään tekijöiden itsensä signeeraamia) myytäväksi vaaliteltoille 28.1. ja 4.2. ja huutokaupattavaksi 29.1. Pekka-klubille. Keräämme myös näin rahaa Pekan kampanjaan. Olisiko sinulla lahjoittaa tähän tarkoitukseen jotain kiinnostavaa myytävää ja huutokaupattavaa? Mahdolliset myymättä jääneet teokset palautetaan takaisin lahjoittajilleen.

Ilmoitattehan Marikille mahdollisimman pian, tuletteko mukaan esiintyjäkaartiin ja löytyisikö mielenkiintoista huutokaupattavaa! Mennään vauhdilla eteenpäin kohti vaalipäivää!

Tätä viestiä saa tietenkin vapaasti levittää!

KAKKONEN ON YKKÖNEN!

Michael Perukangas,
furttis at hotmail.com

Vartti-lehden Itä-Uusimaan painoksen jutun Pekka-klubista voi lukea klikkaamalla tämän bloggauksen otsikkoa.

Ei kommentteja: