Olen porvoolaistunut vihreä kaupunkimetsäaktivisti, kaupunkisosiologi ja -maantieteilijä, sienestyksen, musiikin ja kirjoittamisen amatööri, jalkapallon moniharrastaja, isä, ulkoilija ja hyötyliikkuja. Olen yksin itse vastuussa blogini aineistoista ja mielipiteistä. Aineiston lainaaminen ilman lupaa kielletty.

24.1.2012

Outi Alanko-Kahiluoto Porvoossa lauantaina 28.1. Haaviston puolesta


Jos tulet Porvoon linja-autoaseman päätyyn, nk. Lundinaukiolle tulevana lauantaina 28.tammikuuta klo 10 ja 14 välillä, näet, millaisia ihmisiä kannattaa Pekka Haavistoa presidentiksi. Voit samalla nauttia kupposen kuumaa mehua ja keksejä heidän kanssaan ja puhua mieltäsi askarruttavista asioista tai vain politiikkaa, myöskin heidän kanssaan! Saat kuulla vähintään miljoona hyvää syytä äänestää Pekkaa toisella kierroksella!

Paikalla on myös itähelsinkiläinen kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto, jonka hyvin tiedän, tunnen ja jota suuresti arvostan. Outi ei säästä itseään vaan tekee väsymättä työtä tärkeäksi kokemiensa asioiden parissa. Tämän tiedän, koska tunnen hänet. Outi on koulutuksen, kulttuurin ja työelämän moniharrastaja ja asiantuntija. Outi on nuorten asian ajaja, nuorisoyhteistyö Allianssin nuorisomyönteisimmäksi kansanedustajaksi valitsema ja hän on toiminut Valtakunnallisen työpajayhdistys TPY ry:n puheenjohtajana. Outi on omistautunut myös apurahalla elävien, nk. epätyypillisissä työsuhteissa elävien ja itsensä työllistävien asialle, eriarvoisuuden vastustamiselle sen kaikissa muodoissaan ja syrjäytymisen ehkäisemiselle.

Talkoisiin Pekan puolesta Outin kanssa voi ilmoittautua klikkaamalla tämän bloggauksen otsikkoa.

Ei kommentteja: